Vad är Microtoxin?

Det bästa av två världar, för att ge din hud lyster och ton

Microtoxin eller microbotox är en behandlingen som går ut på att en behållare (Microgold eller Turleptin) fylls med vitaminer, fuktgivande fillers, antioxidanter, mineraler och en låg dos botox för att ge en fantastisk lyster till ditt ansikte. Denna fantastiska mix stämplas sedan ned i huden med hjälp av små tunna guldnålar som hjälper preparatet att verka i dermis. Den låga dosen botox förändrar inte muskelrörelserna i detta avseende. Botoxen är i detta fall till för att släta ut fina linjer och rynkor samt minska porer och talgproduktion för att skapa ett fint ”glow”.

I våra microtoxin cocktail blandar vi en viss mängd botox samt skinbooster (utifrån dina hudbehov).

Exempel på skinboosters:
Filorna NCTF som innehåller  53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av viktiga beståndsdelar samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Det finns många fördelar med denna fantastiska hud-cocktail

  • Slätar ut fina linjer och rynkor
  • Ger huden en fin lyster
  • Minskar porer och talgproduktion
  • Motverkar fet hy
  • Förbättrar rosacea
  • Reducerar acneärr
  • Reducerar uppkomsten av acne
  • Ger huden bättre elasticitet

Resultaten är individuella och kan påverkas av varje enskild individs biologiska arv

Behandlingen tar ca 30 minuter och inleds med att ditt ansikte rengörs med klorhexidinsprit, det är bra om du undviker smink innan samt 24 timmar efter behandlingen. Full effekt av behandlingen uppnås efter 14 dagar. Resultatet är individuellt och är beroende på varje enskild individs biologiska arv, ålder samt vilka hud-rutiner man har i övrigt. Bästa effekt ses om man gör återkommande behandlingar med microtoxin med 4-6 månaders intervaller, enstaka behandling kan även erbjudas vid speciella tillfällen som innan ett viktigt event eller tillställning där man vill vara extra fräsch och fin. Direkt efter en microtoxin behandling kan huden kännas lätt värmeökad samt ha en lättare rodnad som försvinner snabbt.